Your still a part of evrything i do.

Hejhej, Nu sitter jag på gården och skriver med Maria och Jennifer brevid mig. Idag har jag vart i skolan och så.. har inte hänt så mkt..Jag och Martin skule till myrsjö och träffa Maria men då visade det sig att hon hande friidrotts dag i VÅRAN SKOLA. SÅ jaag väntade på dendära jävla bussen vid korset i 20 minuter i spöregn , då visade det sig att det var fel buss. SÅ jag gick till nästa busshållplats där jag mötte Hanna och vi tog tsm bussen till gården. Sen stog vi utanför och gjorde hundblicken för att dom skulle släppa in oss 10 minuter innan dom öppnade , det funkade (!)

Pusshej, hörs en annan dag.

Godmorgon Världen.

HejsanHejsan, Nu ska jag till skolan såhär om tjugo minuter så jag tänkte skriva lite grann, Idag tror jag iaf att jag har fysik prov jag gillar inte fysik och förra veckan hade vi 3 prov då oxå. jaja, efter skolan ska jag till stallet och fixa och greja,,
Btw: Min dator är fortfarande paj, kuuuul! inte.
PussPuss.

Plastic.

ok, helgen har vart skit, men kunde vart värre, det enda som var bra är att jag vart med maria sötot hela helgen. Idag åkte jag till forum och köpte ett par jeans och ett spel, Fikade med mamma, det var mys , träffade på Eva  Jessica o Malin, det var rätt så roligt, Imorgon skola. hah. Ska sova nu. Hare bäst,
puss

skriver mer imorgon.

Du är min drog , min antideprissiva medicin

HejsanHejsan.

Nu har jag sovit över hos Maria och vi har ätit varma mackor och smoothies till frukost, nu ska jag snart till stallet och sen tbx igen. Sen så ska vi två till stan och träffa Lennart söto<3
Det ska bli asmys och jag ska kanske köpa ett par jeans i stan också. Snart har vi höstlov, *läängta*
Vi ska ha tre veckor ledigt från skolan, först höstlov sen prao i två veckor, och jag har bästa praoplatsen ever, nacka hunddagis. bäst.
Det är asnajs, men nu ska jag sticka, ha det bäst :)


En dröm, en underbar tanke

Hejsan , nu har inte jag skrivit på ett braaaa tag för att min dator har dampat loss. Wooooh. Men sammanfattning på vad jag gjort: Umgåtts med folk, vanliga fredagsnöjet hänga på gården, gjort en "deal" men frejjzh, piercat navel äntligen. Förresten i tisdags var sötosara i björknäs, gullunge hon e, jag har fått en ny kompis, en skäggkompis, Elina heter den:)
Hahahah min och petters kommentar: All you need is SKÄGG, FISKPINNAR and PORRMUSTACH.
hahha när amanda skriver så gör hon det ordentligt. höhö. men nu til allvarligare grejjor.
1. Ja,  jag ska börja skriva oftare so fort jag har tid, men nu är det mkt med skolan och så...jag vil att datorn ska fixas , pappa ska göra det , typ, snart nån gång haha.
2. varför känner jag mig så sjukt värdelös bara för att ALLA har en pojkvän och inte jag och typ alla ska påminna mig om det hela tiden också , tack så jävligt, INTE. Jag tror att jag har slutat vara kär i *host* alla som känner mig vet för vad är det för mening att älska nån så sjukt äckligt mkt som inte älskar dig tbx.  Menmen nu ska ja  gå jag är hemma hos maria.

Sug svälj trevlig helg alla barn :D

RSS 2.0